Grupp: Huvudforum

AroCell, C-Rad och Medfield-ny magisk vecka väntar

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-09-22 14:19:04

AroCell, C-Rad och Medfield Diagnostics-ny magisk vecka väntar !

Mina tre ”kärnpapper” kan lägga en fantastisk vecka bakom sig.

Förväntningarna hos mig är stora inför den kommande högintressanta börsveckan.

AroCell veckoökade 22 % och har stabiliserats runt 11 kr. I veckan som kommer förväntar jag mig pm med en åskådliggörande aktivitetsplan som innehåller ett tydligt tidsschema. Slår denna plan fast att bolaget ligger ”på tidtabellen” med lansering av TK 210 redan nästnästa kvartal så är jag mer än nöjd. TK 210 är helt unikt då testet mäter såväl aktivt som inaktivt protein. Marknaden som AroCell nu adresserar är gigantisk, (bröst och prostatacancer).

Tror att vi med denna aktivitetsplan i ryggen som då effektivt undanröjer farhågor om dramatiska förseningar gör att vi i närtid ser kurser i intervallet 15-20 kr.

C-Rad ökade 18 % i veckan där 12,50 % kom i fredags under en jätteomsättning, 13,3 miljoner kr.

Anledningen till kursruset i fredags är att vi kunde bocka av en supertrigger nämligen följande:

“Press release 2013-09-20

C-RAD has released a solution for free breathing respiratory gating. The package offers gated treatments based on the C-RAD Catalyst technology for all digital Elekta linear accelerators.

The validation of C-RAD Catalyst with the Elekta Response 2 interface has successfully been finalized. Catalyst, as well as the C-RAD solution for 4DCT based on Sentinel technology is now accessible to clinicians worldwide.”

VD Thim Thurn är otroligt nöjd att vi nu kunnat nå denna milsten och nu bör försäljningsvolymerna öka i snabb takt. Beträffande Versa HD så sålde Elekta 30 st av denna accelerator på de första två månaderna. Uppgifter som jag fått gör att vi kan hoppas på en Hit Ratio på smått spektakulära 50 % beträffande Catalystnärvaro i Versa HD . Om vi så bara skulle nå hälften av den siffran så kommer rapporterna framöver tala sitt tydliga språk och bolagsvärderingen kommer att öka dramatiskt.

Att vi sen som pricken över i har GEMini på väg ut på marknaden som har potential utöver det vanliga, ja det får ju ses som en trevlig bonus. Ytterligare småbonusar är GE/Sentinel, Cyrpa, Cablon, ja listan kan göras lång.

Medfield Diagnostics ökade 27 % i veckan men är ännu mer eller mindre en oupptäckt aktie.

Stroke är den mest kostsamma sjukdomen för västvärldens sjukvård och samhälle. Medfield har potential att revolutionera dagens strokediagnostik som de facto inte fungerar, (för långsam) och därmed också behandlingen.

I höst så kan vi se fram emot en vetenskaplig rapport från de första två studierna, (som vi vet utfallit positivt), CE märkning av M100 och första Key Opinion Leaders försäljningar av M100 .

Då om inte förr så kommer bolaget och aktien att uppmärksammas och vad det gör för kursen är ju inte så svårt att räkna ut.

För mer information om de ovanstående tre bolagen hänvisas till min AI, (på BS)

Upp till toppen
Kommentera

 

Tjäna mer pengar på dina aktieaffärer

Bli medlem på Aktieguiden gratis på 30 sekunder.

Som medlem på Aktieguiden kan du:

  • Läsa träffsäkra tips och analyser från duktiga traders
  • Ställa frågor till och chatta med aktieproffs
  • Få gratis tillgång till en över miljon inlägg aktiehandel
  • Skapa egna privata forumgrupper

För att få delta i diskussionerna på Aktieguiden krävs att du verifierar ditt mobilnummer. Läs gärna mer om varför verifiering behövs.

 

Redan medlem? Klicka här för att logga in.